Wednesday, November 6, 2013

Melting

Assalamualaikum 

Yeah akhirnya berjaya update entry selepas berperang remove ads yang mendajal kat skrin laptop guwa. Susah gila nak online jadinya. So straight to the point. Entry wedding kat Noor Arfa Batik nanti lah dulu. Gambar ada dalam phone. Nampak tak dia punya malas kat situ padahal bluetooth je pon.

Topik harini style rambut yang entah kenapa buat aku melting gila. Please don't try this or you gonna make me crazy. So manly. Tapi style ni rasa macam hard to do lah kalau untuk daily appearance. If ada function or event boleh la kot. Hensem seyhh.












Mostly gambar Taecyeon 2PM dalam We Got Married Global and dua tiga keping gambar Siwon dalam Runningman Reality Show. Print screen je semua senang. Kalau nak google payah. Melting tak? Tak? Okay fine. 

Bye.

No comments: