Thursday, August 29, 2013

Busy

Assalamualaikum 

Hi. Tak sempat nak update blog lately. Tersangatlah busy dengan study. Kekadang rasa macam nak buat blog ni private or just simply delete this blog sebabnya, takde makna, sebab tak update sangat. Sebab lain pulak, sebab rasa macam nak privasikan sikit hidup ni. Heheee. Tapi, bila difikirkan balik, entahlah. Sayang pula. So, terpaksa biar bersawang macam ni kot. Nantilah fikir. Maybe akan privatekan, or delete.

Elehh, padahal takde sape nak baca pun. Okay, got to go. Balik ni tak boleh online. Cannot. Must study, buat jotter, buat latihan Mathematics. Test berkepuk minggu depan. Yela, menjelang final exam ni, memacam test perlu dihabiskan, silibus pun masih banyak and as a student, this is the peak time. Mana nota, mana latihan nak kena buat, mana segala benda nak kena ingat. Kalau diikutkan memang banyak benda nak cerita kat sini. Tapi apakan daya, masa tak mengizinkan.


Journey of Caliph Programme


No comments: