Thursday, July 25, 2013

Puasa Ke-13

Assalamualaikum 

Sekarang going to do Physic's lab report. Semalam kan bukan main lagi kita turun training netball sampai habis sakit-sakit badan. Release tension main sungguh-sungguh sampai puas hati. Hmm, maybe last time turun training kot sebab segala jenis sukan ball ni macam tak ngam dengan aku termasuklah basketball. Next sem nak drop both of 'em. Takde talent *insert crying here*. Sanggup turun main sampai tak hafal pun surah Yassin sedangkan besok harinya ada hafazan. Hari ni, awal pagi tuu masuk kelas then hafal kejap dengan Mirah dalam berapa minit je. Alhamdulillah, boleh hafal dan tasmik dengan baik depan ustazah. Heee.

With Ainur

Hari ni Isnin so, teramatlah letih. Tambah pula ada kawad Kesatria. Memang menguji kesabaran insan yang sedang berpuasa ini. Kawad seronok bila dapat buat dengan betul tapi sangat tak seronok time kena marah. So, I decided to do training. Takkan muka yang sama ni je asyik wat silap. Malu jua diri ini.


I'm in the mood of surveying power bank for my dear iphone. Bolehla buat stand-by battery phone time raya nanti. Hee. Rasanya dah takde apa kot untuk kali ni. Sekian sahaja.

No comments: