Thursday, July 25, 2013

Mood Happy

Assalamualaikum 

Mood tengah happy sebab baru je beli power bank online. Inshaa Allah by next week parcel sampai ke tangan. Tak lama lagi my dear iphone ada teman untuk bermanja. Heheee. Ohya, by next week juga iphone akan sampai ke tangan. Dah seminggu hantar ke Shah Alam untuk baiki skrin. Bila dah dapat power bank nanti aku buat review ya. I hope semuanya baik-baik belaka sebab dah survey berapa hari dah untuk beli the best power bank.


Minggu ni tak balik rumah sebab next week ada tests and sebab nak terus balik next week cuti panjang untuk raya. Sadly, raya keempat dah kena datang balik. Baju raya pun tak beli lagi ni. Ehemm. Semalam kan, kita pergi outing dengan besties. Enur dengan Laila. Sewa kereta untuk temankan dak Laila beli tiket balik Kelantan. Pas beli tiket, pergi serbu Apple Authorised Reseller tengok-tengok item yang ada then terus pergi Mekdi untuk beli juadah berbuka. Hahh, tang ni part paling best. Pergi Watsons! Ahh excited lak nak citer. Okay, Watsons and Guardian ni tempat paling aku suka pegi. Lepak kat situ pun takpee. Pergi untuk beli stok supplement Evening Primrose Oil Blackmores je sebab dah lama planning nak beli. Nanti cukup sebulan consume aku buat review and citer apa itu EPO, kebaikan, effect yada yada. Balik tuu, singgah bazaar dekat Permint kejap beli ayam madu favourite. Then terus balik berbuka kat bilik. Penat wohh. Tapi berbaloi lah kan sewa kereta instead of naik prebet sapu. Enur yang drive gilir dengan Laila. Harapkan aku bila lah khennnn. Lesen pun tarak. 


Besok ada lab Physics, Kimia dan Biology. Need to prepare mental and physical untuk buat lab and untuk buat report after that. Arghh, stress.



Haa, EPO.


Sekian sahaja.

No comments: