Wednesday, June 26, 2013

Third Time Outing

Assalamualaikum 

Today jadual kelas sangat heaven. Kelas Math dibatalkan so, aku ada satu kelas je. Alhamdulillah. Lagi happy lepas MAY hantar message nak datang ajak keluar lunch. He picked me up at the college and pergi masjid dulu sebab dia belum solat Zohor. After that, terus terjah Secret Recipe. Order chocolate cakes for both of us and a couple cups of tea. Dasar MAY tekak United States. Maaflah, aku tekak Melayu *kureng sikit kalau makanan manis-manis*  Balik college terus rembat Mee Hoon Tomyam. Ahhh, baru kenyang. Tadi mengada pilih menu sama dengan MAY. Heww.


Tapi tadi dia habis pulak makan kek tuu and terus kenyang. Bila paksa habiskan yang aku punya tak nak pula dia. Ingatkan boleh laa habis those cakes. After bayar, terus balik sebab his mum called.

Apa pun, I enjoyed every seconds with him. Thanks for all. Hadiah untuk dia tak sampai lagi. Baru je semalam Dr. Farhan pos. Harap dia akan suka hadiah tu dan habiskannya. I hopeee.


Okay that's all from me. Esok I have a Biology quiz and I need to present for English. Do pray for me. I will do my best tomorrow inshaa Allah. Tomorrow's schedule is quite packed because ada four classes and habis pukul 4.20 petang. Hmm, esok sure penaaat.



Sekian.


No comments: