Thursday, April 11, 2013

Maggie Shawl From Cala Qisya

Assalamualaikum ♥





Firstly, alhamdulillah I managed to buy this dream shawl. *tengah cover relax*  Maigodd! You all tahu tak betapa gembiranya, bahagianya, puasnya hati guwa sekarang! Rasa nak menjerit seluruh dunia dapat beli shawl ni. Nak lompat-lompat macam si kecil dapat lolipop.Okay, sekarang tak boleh nak cover dah. I am totally happy. Sangat happy. Sebab dah lama dah mengidamkan tudung ni. Cala Qisya punya kerja lah ni asyik out of stock. Saja je nak bagi suspen bagi guwa tunggu lama-lama nak re-stock balik.



First time kenal dengan Cala Qisya memang berkenan sangat dengan Maggie Shawl ni. Yang guwa beli tu colour Brass tau. Tak tahu kenapa berkenan sangat. As for me cantik laa warna tu. Betapa lamanya guwa duk tunggu notifications dari Cala Qisya tauu. Tetiap hari harap di re-stock balik. Sampai dah jadi fed-up tunggu. Tibalah malam ni. Lemah longlai je bukak Facebook tetiba nampak Cala Qisya's Maggie Shawl updated! Apalagi terus tarik troli pergi shopping dekat website Cala Qisya. Jam masa tu dalam pukul 2 pagi. Tapi dah tak kira dah. Nak rembat cecepat. Nanti habis stok lagi. Lepas online shopping, terus buat payment via maybank2u. Akhirnyaaaa!





I adore Cala Qisya very much sebab fashion dia menutup aurat, cantik dan sweet sangat-sangat. Baju semuanya loose, labuh dan cantik. Lagi-lagi dia banyak colour pastel. Perasaan malam ni memang susah nak gambar dia punya happy tu. Macam dapat duit sejuta kot. Over je kan. Hehe. Siapa yang berkenan bolehlah lawat Cala Qisya. Sure jatuh cinta. Cis, dah start promote.


Till then.

2 comments:

aiman mania said...

very nice lah kak....jadi model muslimah and penghias cover majalah hijabista pon boleh ... good job :D
suka sgt tengok style wanita sekrg yg pandai bergaya dalam bertudung tapi,still menutup aurat ... :)

Zetty Zuharizam said...

ishhh. akak tak layak la nak jadi covergirl. hehee. model muslimah inshaa Allah in progress sbg part time. thanks aiman :)