Sunday, April 28, 2013

Keterlupaan

What's wrong with me? Aku selalu terlupa birth date orang yang aku sayang. Even dah save dalam phone pun mesti ada je kebetulan yang buat aku tak ingat dan tak wish. Contohnya, aku tertutup phone and lupa nak on balik. Sedihnya. Beberapa bulan before the day mesti aku ingatkan diri tapi bila tiba masanya aku lupa pula. Tu baru cerita yang sorang ni.

Tahun lepas pun aku lupa birth date someone. Lastly aku tahu pun few days later lepas teman sebilik ingatkan aku. Kalau tak memang aku langsung lupa. Apa kena dengan diri ini aku pun tak tahu. Entah-entah nanti birth date sendiri pun aku lupa. Careless me!

Dulu selalunya aku tak macam ni. Biasanya aku lah yang jadi orang terawal wish but now busy sangatkah aku? No, aku tak nak jadi seorang yang lupa tarikh-tarikh penting. Sudahnya terkulat-kulat mencipta alasan padahal sebenarnya aku tak ingat!

No comments: