Sunday, April 21, 2013

I've Got A Parcel

Assalamualaikum.

Nowadays rasa macam kerap sangat la update entry. Tapi takpelah kan, memang takkan sampai 50 entry sebulan pun. Cuma update apa yang berlaku seharian. Time boring esok-esok boleh la baca balik ayat-ayat tak matang ni.

Yeahh, I got a parcel from Cala Qisya. It's a Maggie Shawl that I bought. Masa unpacked tu kemain excited bak hang. Try pakai cara yang dia syorkan. Cantik but macam tak sesuai dengan muka aku yang bulat ni. Plus, cara dia bagi tu tak cover sangat bahagian belakang. Kain chiffon dia okay. Best pakai. So far, aku tengah terokai cara yang the best lah untuk pakai this shawl bagi tutup depan belakang.

Parcel basah kena hujan.


Brass colour.



Lepas je puas belek-belek pakai-pakai I said to myself. Hmm, kalau tudung macam ni rasanya aku pun boleh buat. Bolehlah adjust dia punya lebar kasi besar sikit. Bolehla pakai labuh-labuh.

Good idea. Buat tudung sendiri. Dah lama sebenarnya interested nak buat custom-made shawl so apa tunggu lagi kan. One fine day akan pergi survey material dekat kedai kain and ready buat shawl sendiri. Lepas buat nanti I'll show it okay.


Bukan tak puas hati dengan shawl Cala Qisya tu. Dah standard kalau nak tutup dada tapi I want more yang lagi labuh. The bestest way buat sendiri lah kan baru puas hati. Heheee. Sukanya. Tak sabar.

5 comments:

Condoriano said...

Yup lagi manis kalau tudung tu labuh :D

Zehan Ilyana said...

teringin nak beli barang2 dekat cala qisya. hihi. :D

Zehan Ilyana said...

teringin nak beli barang2 dekat cala qisya. hihi. :D

EarKix said...

jauhnya pegi beli shawl smpai kena order online

EarKix said...

lol