Friday, March 22, 2013

Wordless Wednesday

Assalamualaikum ♥

Lama tak update. Lama jugak buat private blog ni. Under construction nak edit tapis segala benda kan. So, this entry kali ni macam tak dapat nak keluarkan words banyak sangat. Wordless. Tak tau nak kata apa sebab kekok lama tak menaip. Gaya bahasa pun macam dah lari. Awww man.


Hmm, life sekarang memang berubah 180 darjah. Ada kesempatan aku cerita. Panjang kisahnya dan banyak ceritanya. So far, aku ada hobi baru. Bila semakin lama buat jadi semakin seronok. Apalagi bila customers berpuas hati dan nak order lagi. Aku newbie yang baru berjinak dengan dunia business. Inshaa Allah setakat ni permintaan memuaskan sampai tak cukup tangan. Alhamdulillah. Business apa? Buat bantal hiasan comel. Boleh hantar design sendiri. Macam kerja seni lah. Yes, I am the designer, the crafter and the owner of my own bussines. Memang lari bidang terus. Budak Sains tapi buat design, kerja seni macam ni. Ramai customer yang pelik sampai ada yang tanya aku ni budak Seni ke. Frankly speaking, aku sendiri pun bingung dengan diri sendiri dan apa yang aku buat. Tapi, for sure ni hanya part-time je. Sementara cuti. Sambung belajar nanti slow lah sikit kot perjalanan bisnes. Kurangkan promosi dan kurang ambik order. I mean tak nak lah stop tapi boleh seimbangkan dengan pelajaran. Boleh ke? *garu kepala*

Contoh bantal aku buat. Jenuh hah mak pilih gambar apa yang berkaitan nak selit dalam entry ni. Sekeping pun jadi lah.

I'm not going to story detail about that. Nantikan entry yang official nanti. This is only a teaser maybe. Hmm, apa lagi nak cerita, apa lagi nak cerita ni. Banyak. Tapi, cukup sampai sini sahaja dulu. Wordless me.

Bye.

No comments: