Sunday, September 16, 2012

Curi Masa

Assalamualaikum ♥

Lama sangat dah tak update belog ni sebab sangat sibuk dengan dunia belajar. Terkejar sana-sini. Cehh, ayat takleh blah. I mean terkejar nak submit report, nak pergi kelas bila bangun lambat. Terkejar nak siapkan segala macam jotter, tutorial but thankfully segala lab untuk sem satu ni dah habis. Silibus Biologi dah habis. Yang lain pun dah sampai penghujung chapter dah. Means, final exam pun sudah dekat. So sekarang tengah sibuk prepare for exam dan juga Test 2 yang bakal menyenakkan perut beberapa hari lagi ni.


Sekarang ni aku just curi masa nak update blog yang dah tak nampak rupa ni. Kesian. Err, tadi makan malam aku melantak Nasi Goreng Bangkok Special dengan roommate, Diella. Ohye, lupa cakap. Diella roommate aku ni budak Dip. Nursing. Kelantanese dan sangat awesome. Lepas makan, terus naik bilik buat last bio lab repot pasal Urinalysis. Apekebenda budak asasi ni main dengan air kencing. Hmm, biasala. Buat eksperimen. Then, pergi ke FESKO. Festival Kolej UiTM Puncak Alam. Beli tudung, tengok persembahan dan yang penting dapat kupon. Hehe.


Okay, I think I should stop here. Bila mula menaip memang susah mau berhenti walaupun tadi hajatnya nak update barang sepatah dua ayat. Malam ni tak dapat tidur disebabkan overdose tidur siang tadi. So, need to study now. Bye.


Time buat Experiment 9: Urine and Kidney